Dubbla stängselmatta – Letar du efter ett budgetvänligt och robust staket för din trädgård? Att placera ett staket av mthekwerken är ett idealiskt sätt att avgränsa din trädgård och samtidigt behålla ett öppet utseende. Dessutom är det en mångsidig lösning som du enkelt kan anpassa efter dina personliga önskemål. Vilka typer av stängsel för stängselmattor kan du välja mellan?

Dubbla stängsel

Typer av stängsel för barmattor
Vill du vara säker på att du ska välja barmatta? Då kan du välja mellan 2 typer: enkelstångsmatta eller dubbelstångsmatta. En kort översikt av båda typerna:

Enkel barmatta
Single bar mat stängsel är något tunnare och består av horisontella och vertikala stänger med en diameter på ca 4,7 mm. Var och en av dessa bommar har en kink i toppen och botten, vilket gör det möjligt att hålla stängslet tunt. Dessutom sticker de vertikala stängerna inte ut ovanför staketet. Ett stängsel med ett stångnät är vanligtvis mellan 1 m och 1,43 m högt.

Dubbel stångmatta
Dubbel stångmattstaket består av vertikala och horisontella stänger med en diameter på cirka 5,5 mm. Dessutom används dubbla stänger i bredd, med 1 vertikal stav emellan varje gång. Detta gör dubbelstångsmatta 868 stängsel något robustare och mer motståndskraftig mot inbrott. Höjden på dubbla stängselmattor beror på vad som är tillåtet i din kommun.

Det finns 2 typer av dubbelstavsmaskor för alla smaker. Dubbelstångsmattan 6/5/6 eller dubbelstångsmattan 8/6/8. Skillnaden i detta är tjockleken på stängerna. Dubbla barmattorna är av hög kvalitet och hållbarhet. De svetsade korsningarna gör denna typ av stängsel till en stabil och säker lösning.

Multifunktionell
En av de mest populära stängslen i Nederländerna är dubbla stångmattor, som du själv kan använda som en skiljevägg för din vackert anlagda trädgård, för att skydda barn och husdjur. Men det kan också fungera som en klättringsmöjlighet för växter att skapa en separation. En stor fördel med det dubbla trådnätet är det faktum att på grund av den öppna strukturen kan tillräckligt med ljus tränga in och absorberas av jorden.

Dubbelstångsmattorna är försedda med dubbla horisontella stänger, vilket gör denna typ av stångmatta ännu mer robust och stabil än enkelstångsmattorna. Dubbla stavmaskorna är också något dyrare än enkelstavsmaskorna. En enda stångmatta består av horisontella (och vertikala) stänger. Det är den något enklare varianten av barmattorna.